Partizan – Dinamo 6:0 (2:0)

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo iz Vranja u meču 17. kola Superlige Srbije sa 6:0 na svom terenu.

90' KRAJ, Partizan je "oduvao" Dinamo u drugom poluvremenu
Dinamo se otvorio, imao nekoliko prilika, ali kada ih nije iskoristio, Partizan jeste svoje i došao do rekorda sezone u kojoj su crno-beli bili izrazito neefikasni. Najveća pobeda pre Dinama je bila 4:0 protiv Voždovca.
90' GOOOOOL! 6:0!
Nova majstorija Tošića, pronalazi Ivanovića u kaznenom prostoru, na njega natrčava Đurić, ali lopta stiže do Nikolića pa sudija pušta prednost, a Nikolić pogađa za 6:0.
86' GOOOOOOOL! Ivanović, "petarda" Partizana!
Tošić još jednom asistira, Ivanović istrčava i ulazi u kazneni prostor, Đurić je istrčao ali je Ivanović šutirao snažno i pogodio za 5:0. Rekord Partizana ove sezone.
83' Nikolić pored gola
Efektno je probao posle centaršuta Nikolić, ali je taj pokušaj završio pored gola. U ovim trenucima se raspada igra Dinama u odbrani.
82' Prati u stopu Pantića
Dva gola Pantića, dva gola Rikarda.

StarSport
78' GOOOOOL! Drugi gol Rikarda!
Partizan vodi 4:0. Tošić je primio dugu loptu na krilu, ulazi sa strane u kazneni prostor, podiže za Rikarda koji u sredini peterca samo namešta nogu i pogađa mrežu.
75' Tiago preko gola
Probali su iz prekida da ugroze Stojkovića momci u žutom, ali je Tiago iz slobodnjaka poslao loptu nebu pod oblake.
72' Partizan popustio gas
Ne opsedaju više igrači Partizana toliko kazneni prostor Dinama koji uspeva da iznese loptu jer domaći fudbaleri imaju svoje šanse iz kontri.
65' Najbolja šansa za Vranjance!
Suraka je bio sam pred golom Stojkovića, glavom je zahvatio loptu i šutirao, ali je "žabica" odskočila samo u ruke golmana Partizana.
63' Pazi, Stevanoviću
Protrčao je Miletić po krilu centrirao za Rikarda, presekao je to Stevanović ali je umalo glavom pogodio svoju mrežu.
Na stadionu oko 3.000 ljudi i Deko
Partizan na ovoj utakmici ima specijalnog gosta.

StarSport
58' Ulazi i Tošić
Posle nekoliko meseci, vraća se na teren Zoran Tošić koga je mučila povreda kolena. On je na terenu zamenio Marka Jankovića.
55' GOOOOOOOL! Pantić za 3:0!
Janković je dodao Kosovića, ovaj odložio za Pantića koji je kroz noge svog čuvara po zemlji precizno gađao donji desni ugao gola Đurića. Pogodio ga je i Partizan povećava prednost.
51' Gol i ofsajd
Janković ostaje iza leđa odbrane posle dodavanja petom Rikarda, uspeva da postigne gol, ali je linijski sudija opravdano podigao zastavicu zbog ofsajda.
47' Ofanziva Partizana od starta
Nikolić je šutirao i probao da završi akciju Partizana, ali je lopta završila preko gola.
Slavlje igraa Partizana posle pogotka

StarSport
46' Počelo je drugo poluvreme!
Janković i Pantić nisu očekivali gol direktno iz prekida

StarSport
Đurić neutešan posle kiksa

StarSport
45+1' POLUVREME. Partizan se mučio, ali ništa bez onog kiksa
Crno-beli nisu mogli da se povežu u prvom poluvremenu. Međutim, koliko im je pomogao veliki kiks Đurića pokazuje to što su posle gola uspevali da igraju rasterećenije i preciznije. Stvorili su odmah novu šansu i pretvorili je u gol.
Rikardo je protiv Dinama dao šesti gol u sezoni

StarSport
42' GOOOOOL! Partizan duplira prednost!
Nikolić iz sredine upošljava Uroševića na krilu, ovaj iz prve spušta u peterac gde je bio Rikardo Gomeš koji otvara desnu nogu i vara Đurića, a Partizan za četiri minuta daje dva gola.
37' GOOOOOL! Partizan vodi, kakav kiks golmana!
Pantić je iz kombinacije posle slobodnog udarca iskosa centrirao u peterac gde nije bilo nikog iz Partizana ko bi sproveo loptu u mrežu. Nije ni bilo potrebno jer je lopta koja je delovala kao lak plen, skliznula golmanu Đuriću iz ruku i kroz noge otišla u gol, a Partizan je poveo.
35' Konačno uzbuđenje pred golom Dinama!
Odlično su kombinovali igrači Partizana od noge do noge i sve iz jednog kontakta, Rikardo je dobio loptu u prostor, vratio je u peterac, odakle je Nikolić šutirao i Đurić je odbranio.
30' Sve se završava na 16 metara
Dotle stižu igrači Partizana i tu se uglavnom prekidaju napadi Pantića, Uroševića, Nikolića i ostalih. Dinamo se oslanja na kontre, ali izuzev pokušaja Surake nije bilo šansi.
24' Dobar pokušaj Kosovića!
Nikolić je gotovo sa aut linije poslao dobru loptu u kazneni prostor Dinama, Kosović je skočio i slično kao i Suraka koji minut ranije, na drugoj strani poslao loptu pored stative gola rivala.
19' Opasna šansa za Dinamo!
Konačno je Dinamo krenuo u malo bržu kontru Suraka je dobio precizan centaršut i glavom šutirao malo pored gola Vladimira Stojkovića.
18' Serija kornera Partizana
Crno-beli su vezali nekoliko kornera sa obe strane, Dinamo se odbranio i krenuo u kontru.
15' Tri šuta, tri bloka
Rikardo je fauliran posle duge lopte na ivici kaznenog prostora. Namestili su se Pantić i Janković za šut, pokušao je Pantić po zemlji da iznenadi živi zid. Izblokiran je, pa je probao i Janković, potom i Zdjelar. Nijedan od udaraca nije bio dovoljno jak i svi su zaustavljeni.
12' Partizan ima loptu, prilike nema niko
Igrači domaćeg tima su bolji u posedu lopte ali za sada ne stvaraju organizovane akcije, Dinamo se brani i ne uspeva da prenese loptu na Partizanovu polovinu jer napred kreće previše obazrivo.
7' Ofsajd Partizana, ali bilo je blizu
Pantić kroz sredinu podiže loptu, skače Nikolić koji se našao iza leđa odbrane Dinama, ali em je promašio gol, em su sudije videle da je bio u malom ofsajdu.
5' Prva šansa za Partizan
Miletić se ubacio na desnom boku, uputio iz trka udarac direktno ka golu, a Đorić je odbranio. Partizan je posle toga nastavio akciju, ali nije ugrozio mrežu Dinama.
1' Urošević - jedan minut dva centaršuta
Partizan od prvog minuta napada po levom krilu i centrira dva puta do peterca Dinama. Oba puta uspevaju gosti da se odbrane.
1' Počela je utakmica!
Dve ekipe igraju poslednju utakmicu 17. kola Superlige.
 Pantić 37, 55 Rikardo 42, 78, Ivanović 86, Nikolić 90
  PAR   DIN  
  6 : 0  

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: