Spartak – Partizan 0:0 (0:0)

Fudbaleri Spartaka i Partizana odigrali su nerešeno bez golova u meču 12. kola Superlige Srbije.

 
  SPA   PAR  
  0 : 0  
90+4 KRAJ! Spartak osvaja bod!
Partizan je igrao bolje drugo poluvreme u Kuli, ali nije uspeo da postigne gol pa je Spartak osvojio bod.
90+2' Velika šansa za Dunđerskog!
Mogao je da se proslavi Mladen Dunđerski da je bolje reagovao pred golom Partizana.
86' Spartak imao sreće
Novi faul i novi centaršut za Rukarda koji opet glavom uspeva da zakači loptu, ali ne i da pogodi mrežu. Spartak posle gužve pred svojim golom raščišćava opasnost, ali je imao sreće.

StarSport
82' Troma kontra Partizana
Janković pada posle vrlo sporo izvedene kontre u kojoj se na kraju Janković našao u kaznenom prostoru Spartaka ali ne i u prednosti u odnosu na njegove defanzivce pa nije dobio penal.
80' Mirković negoduje
Šutirao je Zakarić preko gola, trener Partizana Zoran Mirković nije zadovoljan na ulasku u poslednjih desetak miuta.

StarSport
78' Užasan pokušaj Jankovića
Dobra dva minuta je trajalo nameštanje za slobodan udarac posle faula nad Rikardom, samo da bi Janković šutirao nebu pod oblake, užasan šut sa dvadesetak metara.
74' Pantić levom!
Preko gola je šutnuo Danilo Pantić sa 16 metara iz dobre pozicije.

StarSport
70' I Obradović se vraća, udarac Pantića
Obradović je sve više primoran da "kampuje" na svojoj polovini terena, da bi pomogao defanzivi Spartaka. Pantić je probao posle kornera da pogodi mrežu Subotičana, ali lopta nije mogla kroz popunjen kazneni prostor.
65' Dobar šut Jankovića
Marko Janković šutira pored gola, sve opasniji Partizan, sve zatvoreniji Spartak.
62' Rikardo promašuje zicer!
Napadač Partizana je u petercu dobio odličnu oštru loptu i samo je trebalo da je zakuca glavom u mrežu. Ipak, Gomeš je ciljao previsoko, a Ostojić je imao i malo sreće.
60' Partizan sve bliže golu, ali bez završnice

StarSport
57' Ostojić brani
Ne zahvata loptu idealno Zakarić pri šutu iz kaznenog prostora, Ostojić uspeva da odbrani. Dobro je Zakarića pronašao Pantić svojom podignutom loptom iz sredine.
55' Prvo Ćalasan, pa onda i Marčić
Dobijaju dvojica igrača Spartaka žute kartone za nekoliko minuta. Prvo je Ćalasan "uleteo" u Jankovića na krilu, a potom je Marčić oborio Pantića koji je probao da ga predribla.
52' Miletić najopasniji u Partizanu!
"Davili" su loptu igrači Partizana do kaznenog prostora, iz drugog plana je utrčao Miletić i raspalio po lopti iskosa sa desetak metara. Ostojić je mogao samo da odbije loptu, ali je odbranio. Miletić je potom centrirao ali Rikardo nije mogao do gola. Ako se uzme u obzir i onaj centaršut iz 13. minuta, Miletić je do sada bio najopasniji igrač Partizana.
49' Ne može Pantić, a ni Janković
Pantić pokušava da spusti za Rikarda, seku taj pas igrači Spartaka, Janković je probao potom da dribla, zaustavljen je, ali Partizan je krenuo za nijansu agresivnije nego u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena.

StarSport
46' Počelo je drugo poluvreme, promene u Partizanu
Saša Zdjelar je ušao umesto Šćekića koji je u prvom poluvremenu skrivio penal i dobio žuti karton.
45+3 POLUVREME. Spartak do kraja bolji
U generalno lošem prvom poluvremenu, Partizan je bio nešto bolji tokom prvih dvadesetak minuta, Spartak posle odbranjenog penala Vladimira Stojkovića u 32. minutu igra bolje, ali to nije uspeo da pokaže i na semaforu.
Stojković brani penal Čečariću

StarSport
42' Dobra kombinacija Čečarića i Obradovića
Čečarić zaustavljen posle duplog pasa sa Obradovićem, tik pre nego što je šutirao iz kaznenog prostora Partizana ka golu Stojkovića.
40' Spartak sve ozbiljniji
Denković prolazi po levoj strani, fintira udesno i šutira pored gola. Nova prilika za Spartak koji je bolji u prethodnih desetak minuta i naročito posle promašenog penala Čečarića.
37' Sudar Stojkovića i Tekijaškog!
Centaršut za Spartak ide na Čečarića koji ga kači glavom i šalje na drugu stativu gde je bio Tekijaški, koji se sudario sa golmanom Partzana Stojkovićem, ali sudije ovog puta nisu pokazale na belu tačku.

StarSport
33' Udarac Zakarića
Penal kao da je malo pokrenuo igrače Partizana, Zakarić uzima loptu i šutira preko gola, ali solidan pokušaj u odnosu na ono što se dešavalo na terenu u prvih 25 minuta.
32' Čečarić promašuje penal!
Stojković je pročitao nameru igrača Spartaka da će šutirati u njegov donji desni ugao i odbranio je.
31' Penal za Spartak!
Šćekić nesmotrenim startom obara protivnika u svom kaznenom prostoru, đonom je išao na nogu rivala i skrivio jedanaesterac.
28' Negledljivo, negledljivo, negledljivo
Otprilike tako izgleda poslednjih 6, 7 minuta na terenu. Ni jedni ni drugi ne uspevaju da priđu golu proitvnika, Pantić pokušava da pritisne Tekijaškog poazdi, Denković da bude aktivan na polovini Partizana, ali sve to izgleda dezorganizovano.

StarSport
22' Zakarić, Valijente, Ostojić
Novi prekid, novo ubacivanje Zakarića, ovog puta je dugo dodavanje preletelo odbranu i došlo do Valijentea koji sa druge stative vraća u peterac gde se Ostojić još jednom snašao i odbranio.
20' Prekid zbog pada Šćekića
Šćekić je pao posle duela sa protivničkim igračima, pada i ostaje na zemlji, ali je posle nekoliko minuta uspeo da se pridigne i nastavi igru.
16' Evo i pokušaja Spartaka
Šutirao je jedan od igrača domaćih posle kornera i odbijenu loptu sa linije 16 metara posao pored gola.
Zakarić i Janković do sada ne mogu da pogode ništa

StarSport
13' Prva prilika za Partizan
Dok su napadali po levoj strani, nisu imali uspeha, a prvi dobar centaršut je ka Rikardu uputio N.R. Miletić. Rikardo je uspeo da zahvati loptu glavom, ali ne i da savlada Ostojića.
12' Jeste li jeli?
I Janković je probao da centrira iz kornera, samo do prve stative kao i prethodna ubacivanja njegovih klupskih drugova.
10' Neubedljiv početak Partizana
U prvih deset minuta crno-beli su imali nekoliko prekida, izvodili su ih Pantić i Zakarić, nijedan nije uspeo da pogodi ni blizu Rikarda ili nekog od saigrača u kaznenom prostoru, dok Spartak s druge strane ne uspeva da organizuje kontru.
7' Rikardo napada Spartak

StarSport
5' Zakarić očajno
Gosti su posle faula imali lepu šansu da iz prekida centriraju u kazneni prostor, ali je Zakarić loše centrirao i Spartak se još jednom lako odbranio.
3' Solidna akcija i prvi korner
Partizan je napao po levoj strani, lopta je išla za Rikarda u sredini, presečena je akcija i Partizan je dobio prvi korner iz koga nije uspeo da ugrozi gol Spartaka.
1' Počela je utakmica u Kuli!
Sastavi ekipa
Spartak: Ostojić – Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević – Marčić, Šimura, Glavčić – Čečarić, Obradović, Denković. Trener: Predrag Rogan.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Kosović, Šćekić – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo. Trener: Zoran Mirković.

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: