Dinamo – Crvena zvezda 0:2 (0:1)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Dinamo iz Vranja na gostovanju u 1/16 finala Kupa Srbije sa 2:0.

 Stojiljković 15, Joveljić 61
  DIN   CZV  
  0 : 2  
90+2 KRAJ, rutinska pobeda Zvezde
Dinamo je samo dva puta pokušao da ugrozi gol Zvezde, gosti su bili kvalitetniji sastav i očekivano su pobedili golovima rezervista Stojiljkovića i Joveljića.
90' Igraće se još dva minuta
Malo je verovatno da će biti uzbuđenja do kraja meča.
85' Crveni za Stevanovića!
Nikola Stevanović zaustavlja Stefana Hajdina na 19 metara od gola Dinama, dobija drugi žuti karton i sudija ga šalje u svlačionicu u poslednjih pet minuta regularnih 90 minuta.
79' Suraka "ubio pticu"
Slobodan udarac za Dinamo na oko 25 metara, Suraka je preuzeo odgovornost i šutirao visoko iznad prečke, vrlo loše izveden slobodan udarac.
75' Meleg ulazi u igru
Ebisilio je završio ovu utakmicu na 15 minuta do kraja.

StarSport
70' Propadalo loše za Karapandžića
Dinamo je mogao da napadne posle loše izvedenog kornera Zvezde, Propadalo je povukao loptu, probao da doda do Karapandžića, šutnuo je prejako i prilika je propuštena.
67' Novi pokušaj Ebisilija
Šutirao je Ebisilio, odbranio mu je još jednom Uroš Đurić.
Potvrđuje dobru formu
Dejan Joveljić.

StarSport
61' GOOOOOOL! Joveljić, 2:0 za Zvezdu!
Lorenco Ebisilio podiže loptu iz sredine za Veljka Simića, Simić istrčava do gol-aut linije odakle vraća loptu u peterac za Dejana Joveljića, a Zvezdin mladi špic rutinski pogađa mrežu za 2:0.
59' Dinamo preti iz kontre
Slboodan udarac je imala Zvezda sa dvadesetak metara, Ebisilio je pogodio živi zid posle čega se otvorila kontra Dinama. Popović je istrčao pravovremeno i otklonio opasnost ispred svog kaznenog prostora.
55' Zvezdi fali završnica akcija
Kružila je lopta oko kaznenog prostora Dinama, Gobeljić se ubacio u njega i šutirao glavom, ali ni blizu gola fudbalera u žutim dresovima.

StarSport
52' Ništa ni od prekida Zvezde
Korner je izveo Ebisilio, Čaušić je bio najbliži lopti na drugoj stativi, ali nije uspeo da je sprovede u mrežu.
47' Odlična odbrana Đurića!
Kombinacija petom igrača Zvezde, lopta stiže do Čaušića na levoj strani, vezista šutira i Đurić još jednom odlično brani.
45+2 POLUVREME
Zvezda bolja do poluvremena i zasluženo vodi. Jedini pokušaj za Dinamo imao je propadalo, neprecizno i iz velike udaljenosti.
45' Drugi gol iz ofsajda za Zvezdu!
Ovog puta je šutirao Joveljić i još jednom isti epilog kao i u trećem minutu meča – nepriznat gol za goste.
43' Ne radi veza Gobeljić – Joveljić
Gobeljić se ubacio na bok i probao da "punom" pronađe Joveljića u šesnaestercu, šutirao je prejako i mladom napadaču Zvezde je lopta pobegla.
Ovako je to izgledalo u julu
Detalj sa prvenstvene utakmice dve ekipe na stadionu "Rajko Mitić".

StarSport
37' Agresivan napad Zvezde
Posle perioda bez mnogo akcije, ofanzivna linija Zvezde igra presing na odbranu domaćih i njihovog golmana i pokušavaju da tako ugroze gol Uroša Đurića.
Ebislio zadužen za prekide

StarSport
30' Đurić boksuje
Ebisilio je zadužen za prekide u ovoj postavi crveno-belih, pa je izveo i slobodan udarac posle faula. Lopta je išla prema golu, a Đurić ju je izboksovao van šesnaesterca.
28' Velika šansa za Sumailu!
Zvezda je izvela korner posle kog je lopta u kaznenom prostoru došla do Rašida Sumaile, on je šutirao iz dobre pozicije preko gola Dinama. Dobra prilika za Zvezdu da duplira prednost.
22' Ebisilio šutirao glavom
Novi centaršut Hajdina posle kombinacije Zvezdinih fudbalera u šesnaestercu Dinama, skočio je i glavom probao Lorenco Ebisilio, ali je ostao "kratak" pa udarac nije bio dovoljno jak da bi savladao Đurića.
18' Jak šut Jovičića
Pritrčao je iz pozadine Branko Jovičić i snažno šutirao ka golu Dinama po zemlji iz sredine, golman domaće ekipe je odbranio.
Iskoristio šansu
Stojiljković.

StarSport
15' GOOOOOOOOL! Stojiljković za 1:0!
Rutinska realizacija Nikole Stojiljkovića nakon što ga je Stefan Hajdin između dvojice protivničkih fudbalera savršeno poslužio centaršutem do peterca. Stojiljković se prikrao iza leđa odbrane i uklizavanjem pogodio mrežu.
11' Lako ulazi Zvezda u šanse
Stojiljković se ubacio u kazneni prostor, probao da centrira i bio izblokiran. Zvezda lako uspeva da dođe pred gol protivnika, ali ne i da pošalje dobar završni pas ili šutira.
9' Srnić vrlo aktivan u napadu
Ebisilio je pronašao Srnića u sredini i samo sekund pre nego što će šutirati loptu mu je skinuo jedan od defanzivaca Dinama.

StarSport
5' Babić kao napadač
Srđan Babić se ubacio kao podrška svojim napadačima posle kornera za Zvezdu. Skočio je i udario loptu ali je nije dobro zahvatio i otišla je previsoko.
3' Gol, ali i ofsajd Zvezde
Zvezda je postigla gol, Slavoljub Srnić je strelac, ali je bio u ofsajdu pre nego što je smestio loptu u donji desni ugao gola Dinama i pogodak nije priznat.
1' Počeo je meč u Vranju

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: