Nova vest
Košarka

Petak, 09.06.2023.

12:45

"Delije" pozivaju u "Pionir": Da nosimo klub do novog trofeja

"Delija", vatreni navijači Crvene zvezde, uputili su poziv svima kojima je crveno-bela boja u krvi da dođu u "Pionir" na finale košarkaške Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crvena zvezda igra protiv FMP-a, a prva utakmica finala igra se u petak u 18 časova.

Zvezda je do finala došla bez prethodno odigranih utakmica u domaćem prvenstvu, pošto je Partizan zbog administrativnog propusta diskvalifikovao sebe iz takmičenja.

Prenosimo vam poziv "delija".

"Neverovatno je da neko sebi daje za pravo da po drugi put za redom, odbija da učestvuje u domaćoj ligi i da to prolazi tek tako. Najmanje što možemo je da se večeras pojavimo u 18 časova u Pioniru i da pokažemo koliko nam znači prvo titula domaće lige, a onda i da skrenemo pažnju javnosti na ovu sramotu i bezvlašće u srpskoj košarci gde je izgleda nekima sve dozvoljeno. Jednom je prošlo kako je prošlo, ne dozvolimo da im ovo prelazi u naviku. Za ovakve stvari i bezobrazluke najbolji odgovor je reakcija! A to znači da nas večeras na prvoj utakmici finalne serije bude što više! Da nosimo naš klub do novog trofeja i da skrenemo pažnju na ovu neverovatnu pojavu, da bilo koji tim odbija da igra domaću ligu i nipodaštava i svoju zemlju. Svi u Pionir! 18 časova - ulaz besplatan!", piše u pozivu "delija".

Pročitajte još:

* Zvezda ili FMP – ko će biti šampion Srbije?

* ABA liga zakazala početak finala

* Direktor ABA: Nadam se da će Partizan imati razumevanja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve