Nova vest
Košarka

Sreda, 07.06.2023.

16:35

Partizan sve tri utakmice finala igra u Areni

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće u finalu regionalne ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan sve tri utakmice finala igra u Areni
Foto: Starsport/Srðan Stevanoviæ

Crveno-beli su konačno dočekali rivala, pošto su crno-beli u utorak posle majstorice pobedili Cedevita Olimpiju u polufinalu takmičenja na Jadranu.

Partizan će u finalnoj seriji imati prednost domaćeg terena, a prva utakmica serije, koja se igra na tri pobede, zakazana je za sledeći ponedeljak, 12. jun.

Mnogo prašine se prethodnih dana dizalo zbog termina plej-ofa ABA lige, jer će biti mogućih poklapanja zbog finale serije Superlige Srbija.

Dodatni problem je potencijlano bila zauzetost Štar arene, u slučaju pete utakmice, zbog zakazanog koncerta grupe The Scorpions za 25. jun, a majstorica ABA lige evntualno bi se igrala tri dana ranije.

"Sve je spremno, odmah posle utakmice će se skidati parket i postavljati bina za koncert, nikavih problema neće biti i sve će biti spremno na vreme. Čak i da se peta utakmica igra 23. opet bismo sve spremili na vreme", rekao je direktor Arene Goran Grbović za Mozzart Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve