Nova vest
Košarka

Sreda, 07.06.2023.

16:05

Partizan se oglasio pred finale sa Zvezdom: "Vratile se loše navike"

Partizan je u utorak je obezbedio plasman u finale ABA lige, a dan kasnije oglasio putem zvaničnog sajta uoči planiranog finala protiv Crvene zvezde.

Izvor: SS

Autor: SS

Partizan se oglasio pred finale sa Zvezdom:
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Crno-beli su posle trijumfa nad Cedevita Olimpijom u trećem meču polufinalne serije, najavili finalnu svojim navijačima i pozvali ih na fer i korektno navijanje.

Objavu sa zvaničnog sajta Partizana prenosimo u celosti i bez izmena:

"Pobedom protiv Cedevita Olimpije u trećoj utakmici polufinala AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet je izborio plasman u veliko finale! Veliki broj navijača u Štark areni, nosio je crno-bele do pobeda i u „majstorici“ četvrtfinala i u dve utakmice polufinala, što je dodatno pomerilo granice kada je atmosfera u pitanju i podiglo ugled čitave regionalne lige.

Veliki broj dece na tribinama, dolazak porodica na utakmice je nešto čime se Partizan Mozzart Bet ponosi i nešto o čemu u superlativu govori i piše gotovo čitava košarkaška Evropa.

Ipak, tokom poslednjih nekoliko mečeva, među deo navijača u dvorani su se vratile stare loše navike za koje Klub čvrsto veruje da im nije mesto na sportskim borilištima. Vređanje na osnovu klupske, političke, verske ili bilo koje druge pripadnosti nisu vrednosti koje Partizan Mozzart Bet podržava.

Ovim putem, Klub želi da apeluje na navijače da se tokom predstojeće finalne serije fokusiraju isključivo na podršku igračima Partizana i treneru Željku Obradoviću. Vatrena ali sportska atmosfera koja je naročito u drugom delu sezone krasila Štark arenu kada u njoj igraju crno-beli, takva treba da ostane i tokom finalne serije.

Rasipanje energije na vređanja rivala, vređanje zvaničnika rivala, vređanje članova porodice ili pak vređanje državnih zvaničnika i drugih učesnika u javnom životu, najmanje koristi onima zbog kojih se u dvorani okupljamo – igračima i trenerima!

Zbog toga, Partizan Mozzart Bet poziva navijače da tokom predstojeće finalne serije sa tribina emituju samo ljubav za crno-belu ekipu i pruže im gromoglasnu podršku onako kako samo oni to znaju!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve