Nova vest
Košarka

Petak, 26.05.2023.

18:25

Šta se dešava sa Dubljevićem i Valensijom?

Pred četvrtfinalnu seriju plej-ofa ACB lige crnogorski košarkaš Bojan Dubljević nije siguran kakva mu je budućnost u Valensiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Šta se dešava sa Dubljevićem i Valensijom?
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Da li je došlo vreme da iskusni centar promeni sredinu posle 11 godina vernosti španskom klubu, pitanje je koje se postavlja.

"Tačno je da je to malo čudno i situacija nije prijatna", rekao je Dubljević za portal "EFE".

"I dalje imam ugovor ovde i sve dok je na snazi ne želim da mislim o budućnosti, o tome šta može biti za nekoliko nedelja. Želim da dam sve od sebe i zaista ne znam da li igram poslednju sezonu ovde ili ne. Ali daću sve od sebe do poslednjeg dana ugovora", poručio je 31-godišnji centar.

Kaže, voljan je da ostane u Valensiji, ali i dodaje da je za tako nešto potrebna potvrda i druge strane.

"Rekao sam već mnogo puta da želim da ostanem ovde i da ovde završim karijeru, i to se nije promenilo. To je moj san, ali da bi se to ostvarilo potrebna je i druga strana. To je tema o kojoj bi trebalo kasnije da diskutujemo, sada nije vreme za to".

Valensija je poražena od Breogana u poslednjem kolu regularnog dela sezone ali je zadržala osmu poziciju jer je Mursija poražena od Barselone i tako ostala na trijumf ispod Mumbruovog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve