Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.04.2023.

14:15

Obradović: Izuzetno važna utakmica

Košarkaši Partizana nastavlju takmičenju u ABA lgi, a u 24. kolu gostuju FMP-u u Železniku.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Izuzetno važna utakmica
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPOR

Važna utakmica za crno-bele igra se u ponedeljak od 20 sati, a odlukom domaćeg tima, ulaznice za utakmicu u hali FMP-a se nisu našle u slobodnoj prodaji, niti će biti distribucije istih.

U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata KK FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija KK Partizan po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su 19. decembra u Štark areni savladali FMP sa 90:86.

"Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače", rekao je trener Željko Obradović.

Košarkaš Aleksa Avramović propustio je decembarski duel Pantera, ali se nada da će njegov tim i u Želeniku uspeti da slavi.

"Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo", poručio je Avramović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve