Nova vest
Košarka

Petak, 31.03.2023.

10:59

Poznat termin "Košarkaške klinike Dušan Ivković"

Najeminentniji seminar "Košarkaška klinika - Dušan Ivković" ove godine će se održati 24. i 25. juna u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Poznat termin
Foto: KSS/UKST

Ovo će biti 22. izdanje našeg čuvenog seminara koji od prošle godine nosi ime po svom tvorcu i našem legendarnom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću.

Kao što je praksa bila i do sada, treneri će imati priliku da prate predavanja najzvučnijih domaćih i svetskih stručnjaka, koji će podeliti svoje znanje i iskustvo sa kolegama.

Imena predavača, kao i preciznije informacije, biće objavljene u narednom periodu putem zvaničnih društvenih kanala Udruženja košarkaških trenera Srbije.

Srpskim trenerima, odnosno članovima UKTS, omogućeno je prisustvo klinici samim članstvom u Udruženju košarkaških trenera Srbije i ne moraju se prijavljivati.

Svi ostali košarkaški treneri, stranci, kao i svi oni koji nisu članovi UKTS a žele da prisustvuju, moraju se prijaviti putem linka na sajtu UKTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve