Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.03.2023.

22:09

"Dva meča, dva produžetka - neverovatno"

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović čestitao je Ciboni na pobedi.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: ABA liga

FMP je posle prdužetka izgubio od zagrebačkog tima u 23. kolu ABA lige na gostovanju.

"Čestitam Ciboni na pobedi. Neverovatno je da su u dva dana odigrali dve utakmice na ovakav način. Dva produžetka i oba dobili…. Generalno, to me ipak ne čudi jer gledam stalno Cibonu. Igraju odlično ove sezone, trener Sesar s njima radi odličan posao. Mi se okrećemo završnici sezone i želimo i u doigravanju napraviti još poneko iznenađenje", rekao je Stefanović.

Strateg Cibone Josip Sesar bio je ponosan na svoj tim.

"Odigrali smo veliku utakmicu. Posebno mi je drago da smo rešili enigmu skoka. Imali smo 38 uhvaćenih lopti od čega 11 u napadu. Takođe i veliki broj asistencija. Svi koji su igrali imali su svoje dobre role. Neko kroz šut, a neki kroz asistencije ili defanzivu. Igrali smo mnogo zonu i bila je dobra. S obzirom na jučerašnju utakmicu koja je također otišla u produžetak ja sam oduševljen. Imali smo samo osmoricu u rosteru, a ubacili 110 poena. U samopouzdanju nam je mnogo pomogla jučerašnja pobeda u Trsnkom. Videlo se to i u produžetku u kojem smo ubacili čak 18 koševa. Teško mi je izdvajati igrače. Baš svi su bili odlični. Mazalin je možda odigrao i utakmicu karijere. Kod vodstva 92:89, sedam sekundi pre kraja dogovorili smo se kako ćemo napraviti prekršaj. No, mlada smo ekipa, sve je momcima oprošteno", rekao je Sesar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve