Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.03.2023.

22:00

Ivanović: Hvala publici, koja nije došla u prevelikom broju

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je njegov tim odigrao dobar meč protiv Studentskog centra u 22. kolu regionalne ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Hvala publici, koja nije došla u prevelikom broju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Crvena zvezda je ranije večeras slavila sa 90:70 i stigla do 18. trijumfa u regionalnom takmičenju.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv talentovane ekipe koja igra brzu i modernu košarku. Da nismo imali pad koncentracije i u pojedinim momentima želju da igramo za publiku užitak bi bio kompletan. Borili smo se, hteli ovu pobedu. Koristim ovu priliku da se zahvalim i našoj publici, koja nije došla u prevelikom broju, jer treba doći i kada ne ide...", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi.

"Dali smo naš maksimum u situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Borili smo se dok smo imali snage i koncentracije bez 3-4 igrača, mlađi su dobili priliku. Pristupom sam zadovoljan, imali smo pad u skoku, veliki je umor, ne treniramo 5 na 5 ali mi je važno da smo se borili", istakao je Žakelj.

Crvena zvezda će u narednom kolu ABA lige gostovati ekipi Mornara u Baru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve