Nova vest
Košarka

Utorak, 14.03.2023.

09:20

Avramović: Zaustavili smo Kampaca

Aleksa Avramović, košarkaš Partizana, prokomentarisao je pobedu svog tima u "večitom" derbiju.

Izvor: SN

Autor: SN

Avramović: Zaustavili smo Kampaca
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši Partizana nadigrali su Crvenu zvezdu u Štark Areni i zauzeli prvo mesto na tabeli ABA lige.

Trijumf je prokomentarisao i plejmejker Partizana Aleksa Avramović i istakao da je ključ bio što su zaustavili Fakunda Kampaca.

"Bila je prisutna blaga nervoza na startu utakmice. Pet minuta pred kraj prvog poluvremena smo podigli odbranu, davali lake poene. Nisu nas hteli šutevi u prvom poluvremenu. Kako je vreme prolazilo, dizali smo se kroz treću i četvrtu četvrtinu, podigli nivo agresivnosti. Svi su dali svoj doprinos. Zaustavili smo Kampaca. Mislim da nije dao nijedan koš u drugom poluvermenu. On im je bio pokretačka snaga kad su napravili 22 razlike. Zbili smo redove i znali koliko je bila potrebna pobeda", rekao je Avramović.

Sledeći rival Partizana je aktuelni šampion Evrope Anadolu Efes, a meč se igra u četvrtak od 18 časova i 30 minuta u Istanbulu:

"Mnogo je naporno igrati na dva fronta. U ovom martu kao da je svaki dan utakmica, osećam se kao da sam u ludilu. Efesu gori pod nogama, jer imaju dva poraza. Biće umorniji jer igraju protiv Reala", istakao je Avramović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve