Nova vest
Košarka

Petak, 02.12.2022.

11:13

Barać: Čvrstinom protiv napadačke igre Borca

Košarkaši Mege dočekuju u subotu čačanski Borac, u utakmici devetog kola ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Barać: Čvrstinom protiv napadačke igre Borca
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Borca morati čvrstinom da odgovori na napadačku igru čačanskog tima.

"Očekuje nas veoma zahtevna utakmica u svakom smislu. Pre svega, moramo da napravimo reakciju nakon utakmice u Skoplju koja za nas nije bila dobra. Borac je vrlo iskusna abaligaška ekipa koja je promenila trenera i očekuje novu energiju. Moramo da odgovorimo istom merom i pokažemo čvrstinu protiv njihove napadačke igre", rekao je Barać.

Mega u taj duel ulazi sa učinkom 2/6, dok je tim iz Čačka tek u prošloj rundi upisao prvi trijumf (1/7), ali Matej Rudan napominje da dosadašnji rezultati nisu odraz pravog kvaliteta narednog rivala njegove ekipe.

"Radi se o jednom veoma dobrom timu, njihov skor u dosadašnjem delu lige nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta tako da ne smemo da se opustimo ni u nijednom trenutku i svakako moramo da odigramo bolje nego u prošlom kolu ako želimo da pobedimo", rekao je košarkaš Mege.

"Takođe, imaju novog trenera, tako da će biti i nekih novih stvari s njihove strane i sigurno će biti motivisani, ali mi moramo dobro da odreagujemo na to", dodao je on.

Dosad su Mega i Borac delili megdan četiri puta u ABA ligi i oba tima su upisala po dva trijumfa - po jedan kod kuće i na strani.

Utakmica devetog kola ABA lige izmedju Mege i Borca na programu je 3. decembra od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve