Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.10.2022.

14:29

Dženkins: Motivisani smo

Košarkaši FMP-a otvaraju sezonu ABA lige protiv ekipe Mege, a svoja očekivanja pred taj duel izneli su trener Stefanović i Čarls Dženkins.

Izvor: B92

Autor:B92

Dženkins: Motivisani smo
Foto: FIBA

"Pantere" posle poraza od Baken Bersa u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona očekuju obaveze u regionalnoj ligi.

’’Očekuje nas početak ABA lige na domaćem terenu. Igramo protiv ekipe Mege koja nas je razmontirala i održala nam čas košarke pre mesec dana u prijateljskoj utakmici i u tom duelu pokazala da kao i svake godine poseduje izvanrednu atletiku, talenat i odlično vođenje sa klupe. Očekujem od moje ekipe da pokaže karakter i nakon teškog turnira koji imamo iza sebe, koji je bio zahtevan i psihički i fizički, da otvorimo ABA ligu na pravi način’’, poručio je Stefanović.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Čarls Dženkins, ističe kako motivacije ne manjka pred duel sa Megom.

’’Veoma smo motivisani da se pokažemo dobro na početku sezone. Imali smo priličnu duge pripreme i trener je uradio odličan posao u želji da izgradimo timsku hemiju. Malo smo se osramotili u prijateljskom meču protiv Mege i daćemo sve od sebe da potpuno spremni dočekamo utakmicu u ponedeljak.’’

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve