Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.10.2022.

13:26

Barać: Ulogu favorita prepuštam FMP-u

Trener košarkaša Mege, Marko Barać rekao je da je ekipa dobro odradila pripremni period, ali da ulogu favorita u prvoj utakmici sezone prepušta FMP-u.

Izvor: B92

Autor:B92

Barać: Ulogu favorita prepuštam FMP-u
Foto: KK Mega MIS

"Počinje nova sezona u ABA ligi koju smo sa nestrpljenjem čekali. Momci su veoma dobro trenirali čitavog leta i u pripremnom periodu smo uradili sve što smo želeli. FMP je bio vrlo aktivan na tržištu i pojačao je ekipu veoma kvalitetnim i iskusnim igračima. Iz tog razloga, kao i činjenice da je već neko vreme u takmičarskom ritmu, prepuštamo mu ulogu favorita. Želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu i ako se ukaže prilika za nešto više bićemo spremni", rekao je Barać, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Mege gostovaće u ponedeljak ekipi FMP-a od 18.00, u meču prvog kola ABA lige.

Kapiten Mege Luka Cerovina rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica, protiv ekipe sa kojom su igrali u pripremnom periodu.

"FMP igra veoma dobro kod kuće i sigurno je da želeti da pobedom otvore sezonu. Na nama je da koncentrisani i spremni uđemo u utakmicu i da na terenu prikažemo naš dobar i naporan rad sa priprema",
zaključio je Cerovina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve