Nova vest
Košarka

Sreda, 10.08.2022.

09:30

KSS se oglasio o povredi Avramovića

Košarkaški savez Srbije oglasio se saopštenjem povodom povrede Alekse Avramovića.

Izvor: SS

Autor: SS

KSS se oglasio o povredi Avramovića
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Plejmejker Partizana i "orlova" obnovio je povredu šake koja mu je trenutno u gipsu i zbog toga neće učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Nakon što je odstranjen kapiten Miloš Teodosić iz nacionalnog tima, jedini organizator igre u reprezentaciji ostao je Vasilije Micić.

"Aleksa Avramović je posle jednog duela na treningu u ponedeljak uveče obnovio povredu desne šake. Nakon obavljene dijagnostike odlučeno je da se povređena ruka stavi u mirovanje. Lečenje i oporavak Avramovića dalje će biti pod kontrolom medicinskog tima", stoji u saopštenju KSS.

Savez se nije oglašavao nakon odluke Svetislava Pešića da precrta Teodosića i to se očekuje da učili selektor lično 15. avgusta, pred put u Sloveniju na susret protiv šampiona Evrope dva dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d