Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.07.2022.

18:10

Partizan našao spas za poreski dug

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović tvrdi da su crno-beli pronašli način da regulišu dugovanja.

Izvor: SN

Autor: SN

Partizan našao spas za poreski dug
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ostoja Mijailović tvrdi da je poreski dug Partizana oko 649.000.000 dinara i da imaju način da ga otplate.

Radi se o ''vrednom poljoprivrednom zemljištu na severu zemlje'' koje bi moglo da bude spas za crno-bele.

'Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara'', izjavio je Mijailović za portal "24 sedam".

Prema njegovim rečima, na tome se uveliko radi.

"Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme", objasnio je Ostoja Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve