Nova vest
Košarka

Sreda, 29.06.2022.

10:45

Radonjić "sleteo" u Atinu FOTO

Crnogorski trener Dejan Radonjić mogao bi uskoro da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u Panatinaikos.

Izvor: SN

Autor: SN

Radonjić
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Nakon što je u sredu ujutru najavljeno da putuje u Atinu, u popodnevnim časovima stigla je i fotografija iz grčke prestonice.

Radonjić je snimljen na atinskom aerodromu u društvu menadžera Miodraga Ražnatovića, a grčki mediji najavljuju sastanak sa predstavnicima Panatinaikosa.

Panatinaikos je krajem prethodne radne nedelje poslao ponudu Radonjiću koji je postao slobodan nakon isteka ugovora u Zvezdi, ali svakako je obavestio klub o svemu što se dešava.

Grčki velikan, kao i Crvena zvezda, hoće da što pre reši pitanje trenera kako bi se okrenuo pripremama za sledeću takmičarsku godinu, što navodi da bi najkasnije sutra trebalo bi da bude poznato da li će Radonjić nastaviti karijeru na klupi crveno-belih ili će preuzeti Zelene.

akkasGeorge/status/1542120764710830082?ref_src=twsrc%5Etfw">June 29, 2022

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d