Nova vest
Košarka

Petak, 24.06.2022.

18:40

Pešić o Bogdanoviću: Videćemo

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Pešić o Bogdanoviću: Videćemo
foto: Pedja Milosavljevic

Selekcija Srbije se sprema za predstojeće kvalifikacije za Mundobasket 2023. godine i tim povodom je organizovana i konferencija.

Neizostavno pitanje je bilo i Evrobasket koji se igra u septembru, pošto Srbija ima problema sa povređenim igračima...

"Niko me nije posebno iznenadio. Tarlać je već rekao, izazovna sezona je bila iza nas. Sa svima smo u kontaktu, ima puno povreda, operacija, neki igrači koji su pozvani su operisani. Recimo Trifunović. Radanov je operisan. Teška sezona, neki igrači koji su želeli, koji su iskusni, imaju povrede i na kraju krajeva, nije humano da vršimo pritiske. Nemanja je zdrav, Bobi je zdrav. Bjelica je slobodan agent i može odmah da trenira. Bogdanović je operisan, to je pod upitnikom. Ostaje u Americi do jula, tamo se oporavlja, i posle toga ćemo videti da li će biti dostupan za Evropsko prvenstvo", rekao je Svetislav Pešić.

O Milošu Teodosiću, rekao je:

"Mislim da je Teodosić preživeo sezonu. Trenutno je na lečenju. Nadamo se da će igrati na Evropskom prvenstvu. Teo je imao povredu u trećoj utakmici, u finalu protiv Milana. Pod injekcijama je završio seriju, a mi u reprezentaciji ne dajemo injekcije."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve