Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.06.2022.

22:38

Kalinić: Vodićemo razgovore VIDEO

Nikola Kalinić bio je srećan posle osvajanja tripl-krune Crvene zvezde, a novinarima na terenu je odgovorio na pitanje da li će ostati u klubu.

Izvor: PT/SS

Autor: PT/SS

Default images

"To ćemo da vidimo. Sada smo završili, tako da vodićemo razgovore. Videćemo šta se dešava, ne znam još ni ja", rekao je Kalinić.

Kada je reč o samoj utakmici i završnici sezone u kojoj je Zvezda osvojila tripl-krunu, Kalinić je rekao da je veoma zadovoljan.

"Utisci su sjajni. Teška utakmica, očekivali smo da će FMP reagovati. Pokazali smo da smo ove godine bili najbolja ekipa u regionu i Srbiju. Trostruka titula, srećni smo, konačno možemo da odmorimo".

"Samim tim što nisu igrali dvojica iz prve utakmice, Dobrić i Holins, to je bila promena. FMP je reagovao i pokazali da rezultat iz prve utakmice nije realan", dodao je Kalinić.

Upitan je i da li je iz ove perspektive zadovoljan što se vratio na Mali Kalemegdan.

"Sa godinama sam već naučio da ne vrednujem samo pobede i poraze, ali naravno da je lepše kada osvojite trofej. Bilo mi je lepo, osim nekoliko nedelja koje su bile čudne, generalno je lepa godina iza mene i srećan sam", zaključio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve