Nova vest
Košarka

Subota, 28.05.2022.

19:55

Radonjić pred drugi meč finala: Biće još intenzivnije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će druga utakmica finala ABA lige protiv Partizana biti još intenzivnija

Izvor: SS

Autor: SS

Radonjić pred drugi meč finala: Biće još intenzivnije
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u petak uveče ekipu Partizana sa 90:76 i poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa ABA lige, a već u nedelju će ponovo dočekati crno-bele u drugoj utakmici finalne serije.

"Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren", rekao je Radonjić za klupski sajt.

"Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma koncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti"
, rekao je Radonjić i dodao da očekuje još veću podršku sa tribina.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da je pred njegovom ekipom još teža utakmica od prve.

"Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve. Pozivam naše navijače da dođu sutra u još većem broju i pruže nam još veću i još glasniju podršku"
, rekao je Dobrić.

Druga utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana na programu je u nedelju od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve