Nova vest
Košarka

Sreda, 25.05.2022.

18:08

Hezonja demantovao prelazak u Real: "Vođa nema pravo da nestane"

Košarkaš Uniksa Mario Hezonja od nedavno se dovodi u vezu sa madridskim Realom, ali je sam igrač demantovao navode španskih medija.

Izvor:

Autor:

Hezonja demantovao prelazak u Real:
EPA/ZIPI ARAGON

Kako je istakao, menadžer ga nije informisao o bilo kakvoj prispeloj ponudi.

''Lično nisam ni sa kim razgovarao. Bilo je glasina da me žele neki klubovi nakon što je Uniks ispao iz Evrolige. Drago mi je da nisam nigde otišao jer sam želeo da osvojim titulu i da završim svoju sezonu u Kazanju. Moj menadžer mi nije govorio ni o kakvim ponudama jer je znao da želim da ostanem u ekipi.Nametnuo sam se tu kao vođa, a vođa nema pravo samo da nestane. Videćemo šta će biti ovog leta, ali sad sam jedino koncentrisan na pobedu protiv Lokomotive Kubanj", rekao je za klupski sajt.

Prethodno je, prema pisanju španskih medija, Hezonja sve dogovorio sa ekipom Real Madrida i očekivaolo se samo da dogovor bude ozvaničen.

Hezonja je u prethodnoj sezoni proglašen za najkorisnijeg igrača VTB lige, a na Pirinejskom poluostrvo je već igrao u periodu od 2012. do 2015. godine kada je nastupao za Barselonu.

Hezonja se tokom karijere oprobao i u NBA ligi gde je igrao za Orlando Medžik, Njujork Nikse i Portland Trejl-Blejzerse, a po povratku u Evropu je nosio dres Panatinaikosa pre odlaska u Rusiju.

Pre par dana izašla je i vest da se u Real vraća i Serhio Rodriges, što ukazuje na to da Real želi da bude još jači i domogne se titule šampiona Evrope koja mu je izmakla u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve