Nova vest
Košarka

Sreda, 25.05.2022.

11:04

U četvrtak prodaja ulaznica za treću utakmicu finala ABA

Prodaja ulaznica za treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige u kojoj će košarkaši Partizana biti domaćini Crvenoj zvezdi, počeće u četvrtak.

Izvor: B92

Autor:B92

U četvrtak prodaja ulaznica za treću utakmicu finala ABA
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Zvezda je kao prvoplasirana ekipa iz ligaškog dela stekla prednost domaćeg terena, pa će u prve dve utakmice biti domaćin. Prvi meč na programu je u petak od 20 časova, a drugi u nedelju u isto vreme.

Partizan će u trećoj utakmici u sredu od 20.30 dočekati Zvezdu u hali "Aleksandar Nikolić".

Kako je saopšteno u sredu, prodaja ulaznica za taj meč počeće u četvrtak putem servisa Tiketlajn i sajta www.tickeltine.rs.

Zbog velikog interesovanja i malog broja dostupnih ulaznica, kupovina dnevnih ulaznica omogućena je samo vlasnicima sezonskih karata Partizana. Sezonske ulaznice će svakako važiti, ali će njihovi vlasnici moći da dokupe dodatne karte, a klub je naveo da tim gestom još jednom želi da zahvali navijačima za iskazanu vernost i podršku tokom čitave sezone.

Ulaznica za tribinu košta 2.500 dinara, a za parter 3.000. Karte premijum i superior koštaju po 5.000 dinara, a za mesta pored terena treba izdvojiti od 12.000 do 25.000 dinara.

Ukoliko bude potrebe, prodaja karte će se prodavati i na dan utakmice, na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 18 časova do početka meča.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument i priloženu sezonsku ulaznicu.

Finalna serija igra se na tri pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve