Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.05.2022.

22:42

Volters: Očekuje nas neprijateljska atmosfera

Košarkaši Crvene zvezde prošli su u finale ABA lige posle pobede u trećoj utakmici protiv Cedevita Olimpije.

Izvor: RM

Autor: RM

Volters: Očekuje nas neprijateljska atmosfera
Dragana Stjepanovic/ABA liga

Košarkaš crveno-belih, Nejt Volters, pričao je posle utakmice za medije o meču protiv ekipe iz Ljubljane, ali i o seriji koja očekuje Zvezdu, a to je finale protiv Partizana.

Volters smatra da je prednost domaćeg terena ključni faktor u ovoj finalnoj seriji i da će atmosfera biti neprijateljska za gostujuće ekipe.

Prvo se osvnuo na utakmicu i seriju protiv Cedevita Olimpije.

"Čudna serija, toliko dana između utakmica, ali dobro je, preživeli smo. Oni us veoma dobar tim, ali mi smo igrali veoma dobro i pobedili smo večeras."


Crvena zvezda je u par navrata gubila dvocifrenu prednost na ovom meču.

"Nekoliko puta se desilo da ispušptamo veliku prednost, ali smo ipak uspeli da zatvorimo ovu utakmicu", rekao je Volters.

U petak počinje finalna serija ABA lige.

"Biće to zabavna serija, oni su odličan tim i imaju dosta talenta i moramo da igramo jako dobro da bismo ih dobili. Posebno u ovoj seriji vam treba prednost domaćeg terena. I jedni i drugi navijači su sjajni i definitivno svi želimo da odbranimo tu prednost. Očigledno će na utakmicama niti neprijateljska atmosfera za ekipu koja bude gostujuća",
dodao je on.

Zvezda je ove sezone dva puta pobedila Partizan i doživela jedan poraz.

"U utakmicama koje smo pobedili igrali smomjakomdobro u odbrani, ali u utakmici koju smo izgubili dopustili smo im da diktiraju ritam i da dobiju dosta na samopoutdanju i potrudićemo se da im što više otežamo situaciju našom odbranom",
zaključio je Volters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve