"Zaslužio je da ode u NBA" – Larkin o Miciću i Americi

Košarkaš Anadolu Efesa Šejn Larkin rekao je da Vasilije Micić zaslužuje šansu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu – NBA.

Izvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Ako Vasa želi da ide u NBA, otići će. Kao što sam rekao, ljudi sami donese odluke. Ako mene pitate, volim da igra sa Vasom, sjajan je", rekao je Larkin.

"Uradio je toliko toga dobrog u poslednjih nekoliko godina i mislim da je potpuno zaslužio da pokuša i u NBA ligi", zaključio je Amerikanac sa turskim pasošem.

Poslednje dve godine intenzivno se priča o odlasku Micića u NBA, ali u ovom slučaju nije sve do njega, pošto Oklahoma ima pravo na usluge i odlučuje da li će ga dovesti u Ameriku ili ne.

O tome je pričao i njegov menadžer Miško Ražnatović koji se na neki način bunio što Tander ne želi da ga dovede, ali ni da ga trejduje u neku drugu ekipu koja bi mu pružila šansu.

Činjenica je da Oklahoma nije najbolja sredina za Micića, koji ima 28 godina i nada se odlasku u ekipu koja ima ambicije i u kojoj bi on mogao da doprinosi odmah.

Tander se nalazi u procesu reizgradnje ekipe i to svakako nije najbolja opcija za, argumentovano, najboljeg igrača Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.