Nova vest
Košarka

Subota, 21.05.2022.

14:54

Jokić se vratio za Sombor – kako bi bodrio konje na trci

Nikola Jokić, srpski košarkaš i as Denver Nagetsa, neće biti u Beogradu na finalu Evrolige, iako je u petak viđen u prestonici Srbije.

Izvor: Petar Tadić

Autor: Petar Tadić

Jokić se vratio za Sombor – kako bi bodrio konje na trci
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Miodrag Miško Ražnatović, priv čovek Beobasketa, otkrio je novinarima, nakon što su mladi košarkaši Mege osvojili Evroligu, da se Nikola vratio za Sombor.

"Ne, otišao je. Juče smo pravili malu proslavu, da okupimo goste i naravno to bez njega nije moglo. Inače, on zaista ne voli da dolazi (u Beograd)", rekao je Ražnatović novinarima u Hali sportova.

Jokić je u subotu viđen u provodu sa ljudima iz Beobasket agencije, uveče je "snimljen" i u Skadarliji, a ubrzo posle toga vratio se u Sombor zbog konjičkih trka.

Konjički klub "Bačka" u subotu biće domaćin 2. trkačkog dana u sezoni. Program počinje u 14,30 časova, a predviđeno je devet trka. U celokupnoj ponudi za ljubitelje kasačkog sporta izdvaja se "Šampionat Srbije za grla od 3 do 15 godina".

"NBA zvezda, dvostruki uzastopni MVP najjače svetske košarkaške lige, Nikola Jokić, iskoristiće svoj odmor u Srbiji da ovog vikenda u Subotici bodri konje iz štale njegove porodice, koji će nastupiti u nekoliko trka sa grlima "Play the game" (PS 3-15), "Donita Ferm" (7. trka) i "Brenno Laumar" grlo italijanskog uzgoja (8. trka)", preneo je portal "Subotica.com".

Iako je danas najveća klupska evropska košarkaška utakmica u godini, Nikola će, očekivano, popodne provesti u Subotici gde će bodriti svoje konje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve