Nova vest
Košarka

Petak, 20.05.2022.

13:44

"Geršone, da li si ti glup?" VIDEO

Pablo Laso, trener Real Madrida, pitao je svog igrača Geršona Jabuselea da li je glup.

Izvor: LN

Autor: LN

foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Laso je bio dobro raspoložen dan pred finala Evrolige, u kojem će se Real sastati sa Efesom.

Odgovarajući na jedno od pitanja na konferenciji za medije, iskusni španski stručnjak je imao zanimljiv odgovor.

"Ako moji igrači ne razumeju da smo juče pobedili, da je to gotovo i da je sutra finale... Ako to ne razumeju, onda ću im reći da su poprilično glupi. Geršone, da li si ti glup?", rekao je Laso i zasmejao prisutne u sali.

Ukoliko Madriđani trijumfuju, Lasu to neće biti prva titula, pošto je šampion EL bio dvaput. Prvo 2015, a onda 2018. godine kada je trofej podignut upravo u Beogradu.

Laso je govorio i na probleme sa kojima se "Kraljevski klub" suočavao tokom sezone.

"Nikada nisam sumnjao. Ja imam probleme, kao što je imao i Ergin, dugačka je sezona. Ništa u životu nije lako da sve ide po planu. Gubimo utakmice, ali to ne znači da je sve loše. Protiv Zvezde smo igrali dobro, ali smo promašivali otvorene šuteve, to je bilo sve, to je košarka", objasnio je Laso i zaključio:

"Sada sam u sjajnoj poziciji, pričam sa vama, o ovome sam razmišljao od početka sezone. Ne razmišljam o prošlosti. Imali smo probleme, da, koji tim nije imao probleme? Znam da će Ergin (Ataman) reći isto, mi smo pričali o tome privatno. Igramo 80 utakmica, povrede, gubili smo... Da, imali smo probleme, ali sada smo ovde. I to je to".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve