Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.05.2022.

09:46

Vilijams-Gos: Da Ledej i ja donesemo titulu Partizanu

Još jedno poznato lice će u Beogradu igrati za titulu šampiona Evrope, a u pitanju je bivši plejmejker Partizana, a sada Real Madrida, Najdžel Vilijams-Gos.

Izvor: SS

Autor: SS

Vilijams-Gos: Da Ledej i ja donesemo titulu Partizanu
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Amerikanac je za Partizan nastupao u sezoni 2017/2018 i navijačima crno-belih je ostao u lepom sećanju zbog dobrih partija koje su ga kasnije preporučile, između ostalog, i "kraljevima".

"Mislim da sam bio najsrećniji čovek u Madridu kada sam čuo da se turnir Evrolige seli iz Berlina u Beograd. Grad koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu", izjavio je Vilijams-Gos za "MozzartSport".

"U Partizanu sam počeo karijeru, a zaista volim klub jer sam osetio ljubav od svih iz organizacije i ljudi u grad. Kad se tako svi ponašaju prema vama onda i ne čudi što i dalje uvek rado ističem da sam košarkaški put započeo u crno-belom dresu".

Utakmice tima Željka Obradovića ove sezone ne propušta.

"Da li stižem da pratim? Ha-ha-ha, pa ja ne propuštam utakmice. Gledao sam duel protiv Budućnosti, znam da je 1:1, rado bih se pojavio na odlučujućoj utakmici, ali to je nemoguće".

"Ipak, svim srcem ću biti uz ekipu i naravno mog najboljeg prijatelja, Zeka Ledeja. On mi je kao brat, sada smo i deo porodice. Uvek gledam kako igra u Partizan, sjajan je košarkaš, ima liderske sposobnosti i mislim da je napravio odličnu odluku što je došao u Partizan, a i klub može mnogo da profitira od njegovih košarkaških kvaliteta".

Povratak u Partizan?

"To se nikada ne zna, šta karijera može da donese, ali ono što mogu da kažem... Nikada se ne bih bunio da moj brat Zek i ja zajedno obučemo crno-beli dres i donesemo titulu Partizanu", rekao je Amerikanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d