Nova vest
Košarka

Sreda, 18.05.2022.

16:48

Hrvat "prebacio" na Micića: To pitajte njega VIDEO

Hrvatski košarkaš Krunoslav Simon neće igrati na ovogodišnjem Fajnal-foru Evrolige zbog povrede, ali veruje da će Efes odbraniti tron.

Izvor: LN/PT

Autor: LN/PT

Hrvat
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Simon i Efes brane titulu koju su osvojili prošle sezone.

"Odličan osećaj, drago mi je da ćemo igrati pred punom 'Arenom' i očekujem da odbranimo titulu. To nam je, svakako, cilj. Kada si šampion onda te drugačije gledaju. Onda svi žele da te skinu sa tog trona i sigurno da to i nas očekuje. Imamo dve utakmice, imamo kvalitet i samopouzdanje i ja se nadam da stvarno imamo šanse da opet pokažemo da smo najjači", rekao je Simon novinarima u Beogradu.

Protiv Olimpijakosa u polufinalu, Simona i Efes očekuje oko 10.000 navijača crveno-belih iz Pireja.

"To je očekivano, ali i lepo. Imamo sve igrače koje su iskusni i koji sa tim nemaju problema, pa mi je u jednu ruku i drago što će biti tako i znam da su oni 'vaterni'. Biće sigurno interesantna utakmica".


Simon je dobio pitanje o tome gde će proslaviti titulu u Beogradu, ako je osvoje.

"To ima jedan drugi saigrač, ima broj 22, pa njega pitajte", uz smeh je prokomentarisao Hrvat aludirajući na Vasu Micića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve