Nova vest
Košarka

Sreda, 18.05.2022.

16:15

Mega u avgustu igra dva puta protiv Virdžinije

Košarkaški klub Mega odigraće u avgustu dve prijateljske utakmice protiv Univerziteta Virdžinija.

Izvor: B92

Autor:B92

Mega u avgustu igra dva puta protiv Virdžinije
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Mega će tako nastaviti tradiciju igranja utakmica protiv NCAA ekipa, a to će biti četvrti put u poslednjih pet godina. Utakmice će biti odigrane 18. i 19. avgusta u italijanskom Portofinu.

"Zadovoljstvo nam je da nastavljamo tradiciju odigravanja utakmica sa najboljim univerzitetskim ekipama u SAD, što samo potvrđuje da smo prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima. Delimo zajedničke ciljeve kao što su razvoj mladih i talentovanih igrača i sigurno je da nas ovo motiviše da nastavimo na tom putu. U prošlosti smo igrali sa slavnim NCAA ekipama poput Kentakija, Mičigena, Indijane i Teksas Teka i te provere su nam uvek puno značile da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na te ekipe", rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić.

Virdžinija Kavalirsi su 2019. godine osvojili titulu u NCAA šampionatu, a Ćakić ističe da će se Mega predstaviti na pravi način u dva prijateljska meča.

"Trenutno smo fokusirani na domaće prvenstvo a potom i na NBA draft, ali je sigurno da duele sa ekipom Virdžinije očekujemo sa velikim uzbuđenjem i željom da na pravi način predstavimo naš klub",
zaključio je Ćakić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve