Nova vest
Košarka

Petak, 10.12.2021.

14:25

Obradović: Sve zavisi od naše odbrane

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je Cedevita Olimpija izmenila ekipu, ali da kao i obično sve zavisi od odbrane crno-belih.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Sve zavisi od naše odbrane
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

"Cedevita Olimpija je promenila ekipu u smislu da Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu. Izvanredan igrač, izvanredan šuter za tri poena, plus Alen Omić na petici", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

"Oni su iskristalisali neke stvari u njihovom rosteru i poslednju utakmicu, protiv Virtusa (101:104) u Evrokupu su odigrali izvanredno. Bez obzira što su izgubili, napadački su pokazali izuzetno veliki potencijal, kao i obično, moraćemo da krenemo od naše odbrane", dodao je on.

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu Cedevita Olimpije, u meču 11. kola ABA lige.

Crno-beli su drugi na tabeli ABA lige sa devet pobeda i jednim porazom, dok je tim iz Ljubljane peti sa polovičnim učinkom.

Košarkaš Partizana Balša Koprivica rekao je da je ekipa imala priliku da igra utakmice sa Cedevita Olimpijom u predsezoni, ali i da su oba tima sada malo drugačija.

"Uigraniji smo, njima je par igrača otišlo, par novih je došlo tako da ćemo danas i večeras morati da uradimo dobar skauting i da izadjemo sutra što jače možemo", zaključio je Koprivica.

Meč između Partizana i Cedevita Olimpije igra se u subotu u "Beogradskoj areni", od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve