Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 06.12.2021.

21:14

Srpski trener kroz smeh o "smeni": Čeka me mesto za Zagreb VIDEO

Trener Vladimir Jovanović nasmejao se na konstataciju da bi mogao da bude smenjen u Ciboni.

Izvor: MS

Autor: MS

Srpski trener kroz smeh o
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Hrvatske Sportske novosti objavile su uoči meča sa Crvenom zvezdom da će srpski stručnjak napustiti klupu "cibosa" baš nakon Beograda.

"Zvezda je odigrala onako kako zna, muški i čvrtsto, bila je ozbiljna poprilično. Individualni i evroligaški kvalitet je došao do izražaja. Mi smo bili pristojni, parirali u kontakt igri i drago mi. Možemo mnogo da naučimo", počeo je Jovanović.

On je najavio da slede mečevi sa Splitom i Goricom u trenutku dok se spekuliše da bi već posle Beograda mogao da dobije otkaz.

"Pa, ne očekujem to pitanje. Nisam znao da sam smenjen. Koliko znam čeka me mesto u autobusu, vraćam se u Zagreb", rekao je Jovanović, a potom se obratio novinarima.

"Ako imate neke informacije, kažite mi. Može da me smeni onaj ko me doveo, novinari mogu da pišu, a ne da smenjuju, uz dužno poštovanje".

Sve je pogodila tragična vest oko odlaska Stevana Jelovca.

"Tužna vest za celu javnost, gubitak neverovatno veliki za porodicu. Onda i za sve nas koji smo ga znali i gledali", zaključio je pomoćni trener u reprezentaciji Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve