Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.10.2021.

11:40

"Nećemo se lako predati protiv Partizana, kao što nikad i nismo"

Košarkaš Borca iz Čačka Ilija Đoković rekao je da je utakmica protiv Partizana samo motiv više da pokažu šta znaju, kao i da ekipa neće lako odustati.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo. Crno-beli dolaze u Čačak, a Željko Obradović nije igrao utakmicu u Čačku duži vremenski period. Uz sav renome koji ima, a o tome neću ni da govorim, jer smatram da je suvišno, sigurno je da mu se nećemo lako predati, kao što nismo nikad", rekao je Đoković, preneo je klupski sajt.

"Ukoliko popravimo greške iz prethodnih duela i ako budemo fokusirani svih 40 minuta, sigurno da ćemo imati šansu za pobedu", dodao je on.

Košarkaši Borca dočekaće u subotu ekipu Partizana, u meču šestog kola ABA lige.

Crno-beli su vodeći sa maksimalnim učinkom, dok Borac ima dve pobede i tri poraza.

Đoković je dodao da nije potpuno zadovoljan uradjenim do sada u ligi, da je ekipa ušla u dobar ritam, a da je zatim usledio poraz od Zadra (56:70).

"Osetili smo da možemo da dobijemo tu utakmicu, ali nas nije išlo tokom meča, tako da smo bili poprilično ljuti nakon susreta", rekao je 25-godišnji igrač.

On je ocenio da njegov tim može da bude najprijatnije iznenadjenje u ABA ligi, iako trenutno imaju tri upisana poraza.

"Iako je trenutni skor 2/3, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i da ćemo pokazati ko smo i šta smo", istakao je on.

Đoković, koji je ove sezone postao igrač čačanskog kluba rekao je i da očekuje da navijači budu "šesti igrač", u spektaklu protiv Partizana.

Meč između Borca i Partizana na programu je u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve