Nova vest
Košarka

Petak, 22.10.2021.

21:58

Simonović: Ne treba sada da igramo najbolju košarku

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović pokušao je da objasni razloge poraza od Albe u Beogradu.

Izvor: MS

Autor: MS

Simonović: Ne treba sada da igramo najbolju košarku
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli su neočekivano lako izgubili od tima iz Berlina (63:78).

Simonović je razloge poraza potražio u kadrovskim problemima.

"Jako teška utakmica za nas. Imamo probleme, ne treniramo zajedno, fali nam jako puno igrača. Dogodio se hendikep sa Ivanovićem, jako je bitan za naš sistem i to se odmah osetilo na rezultat. Teško je igrati bez jednog od glavnih kreatora. Činjenica je da se još uvek tražimo kao ekipa", rekao je Simonović novinarima posle utakmice.

On je dodao da Zvezda pokušava da pronađe igru i da je za to potrebno vreme.

Alba je šesti put u nizu savladala Crvenu zvezdu.

"Jako su atipični, nezgodni... Pametna su ekipa, puno se kreću, istrčavaju i utrčavaju, šutiraju mnogo za tri poena. Znali smo sve to, ali mi nismo bili to što jesmo. Težak je raspored, igramo na dva dana i imamo probleme. Ne treba sada da igramo najbolju košarku, već od naredne godine. Što i očekujem od ove ekipe".

Osvrnuo se i na burnije reakcije saigrača prema sudijama.

"Bila je prevelika energija i želja da pobedimo, puna hala u 'Pioniru', zato mi je bilo žao. Emotivnije smo reagovali na neke sudijske odluke, ponelo nas je, nekad sa, nekad bez razloga", zaključio je Simonović, uz zahvalnost za podršku iz fudbalske sekcije na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve