Nova vest
Košarka

Petak, 15.10.2021.

09:55

Đorđević nakon ubedljivog trijumfa: Treba da zaboravimo ovaj meč

Košarkaši Fenerbahčea ubedljivo su slavili protiv Uniksa (80:41) u trećem kolu Evrolige, a zadovoljstvo nakon meča nije krio trener turskog tima Saša Đorđević.

Izvor:

Autor:

Đorđević nakon ubedljivog trijumfa: Treba da zaboravimo ovaj meč
EPA/VALDA KALNINA

Kako kaže, od 80 odigranih u minuta u poslednja dva meča, samo je 10 bilo loše.

"Ima puno toga da se kaže nakon ovakvog meča. Sjajna reakcija od celog tima. Bili smo fokusirani i defanzivno disciplinovani. Učinili smo sve što smo isplanirali. U poslednja dva meča odigrali smo 70 minuta dobre košarke. Tih 10 koji fale su oni koji me nerviraju, oni u porazu od Albe. Nastaviću da pokušavam da izvlačim najbolje iz ove ekipe", izjavio je.

Posebno je pohvalio visoke igrače.

"Mislim da su svi visoki igrači bili na zavidnom nivou. Naročito defanzivno. Na kraju je Ahmet Duverioglu radio naporno i pružio nam dobre minute. Drago mi je zbog njega. Sada treba da zaboravimo na ovaj meč", zaključio je.

Njegov kolega sa druge strane Velimir Perasović nije imao razloga za zadovoljstvo.

"Čestitam Fenerbahčeu. Osećam se poniženo jer nismo ništa mogli da uradimo u ovom meču. Naročito smo bili loši u napadu. Oni su odigrali sjajno defanzivno, ali smo i mi bili statični i bez rešenja", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve