Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.10.2021.

16:25

"Partizan je veliki protivnik – mi smo jedini neporaženi"

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da je Partizan veliki protivnik i da će međusobni duel biti dobar.

Izvor: MT

Autor: MT

Foto: ABA/KrkaDrago Perko/kosarka.si

Cibona u petak od 19 sati u Zagrebu dočekuje beogradske crno-bele u četvrtom kolu regionalne ABA lige, a oba tim u regionalni klasik ulaze da tri trijumfa.

“Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem delu takmičenja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svesni smo njihovih kvaliteta i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo. Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet koji imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaš Amar Gegić očekuje jako tešku utakmicu.

"Moramo održati koncentraciju na nivou svih 40 minuta i ispoštovati dogovore iz svlačionice, kao i da odigramo sa puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike koja će nam svakako olakšati svojom podrškom i koja će pokušati da nas pogurati ka pobedi”, rekao je Gegić.

Kako je Željko Obradović najavio ovaj meč čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve