Nova vest
Košarka

Sreda, 13.10.2021.

21:13

Zdovc: Morali smo da pobedimo Zvezdu

Trener Žalgirisa Jure Zdovc smatra da je njegov tim zaslužio da pobedi Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zdovc: Morali smo da pobedimo Zvezdu
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zvezda je slavila 73:61 u Štark areni i nanela treći poraz litvanskog velikana iz isto toliko mečeva u Evroligi.

"Morali smo da pobedimo ovaj meč. Bili smo u igri 38 minuta, ništa specijalno, ali smo bili na par poena i čekali trenutak. Na kraju smo izgubili momenat, Zvezda je bila agresivna u odbrani i napravili smo neke greške", počeo je Zdovc.

"Zvezdu dobrom znam. Znali smo da nas čeka fizički teška utakmica, da će nas izbaciti iz ritma... U tom segmentu nam ne leže, fali nam snage i visine. Imamo probleme i sa povredama, čak su se dvojica povredila večeras.... Bez Lovernja je teško, bitan nam je igrač, puno bi nam pomogao pod košem".

"Kada sam potpisao ugovor nisam razmišljao, nisam znao da idemo u Beograd. Bilo da igram protiv s kim ne bi bilo lako. Uvek mi je lepo u Beogradu zbog atmosfere. I kada sam igrao to je to, zato se igra košarka".

Zdovc je na kraju govorio i o preminulom Dušanu Dudi Ivkoviću.

"Neka čovek počiva u miru. Kada radiš u košarci ceo život, nikada nisam prestajao, vreme ide i odjednom stane. U takvim trenucima se prisetiš svih godina i normalno dođe emocija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve