Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.09.2021.

12:10

Obradović pred Zadar: Specifična jer je prva

Trener košakaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra veoma dobro i koncentrisano ukoliko želi da pobedi u Zadru.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović pred Zadar: Specifična jer je prva
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Crno-beli u prvom kolu nove sezone u ABA lige u ponedeljak od 18 sati gostuju Zadru u dvorani "Krešimir Ćosić".

"Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i ABA lige. Radili smo na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru", rekao je Obradovič za klupski sajt.

Crno-beli su put Dalmacije krenuli bez Rodionsa Kurucsa, koji je zaražen korona virusom, dok će sve ostale igrače Obradović imati raspolaganju.

Kapiten Rade Zagorac kaže da sutrašnje gostovanje neće biti lako.

"Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede", istakao je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve