Nova vest
Košarka

Petak, 24.09.2021.

22:31

Radonjić: Nije bilo jednostavno

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izneo je utiske posle premijernog meča sa Splitom.

Izvor:

Autor:

Radonjić: Nije bilo jednostavno
foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Crvena zvezda pobedila je Split 97:61 na startu nove sezone ABA lige.

Radonjić je na konferenciji za medije posle meča govorio o meču protiv Splita i problemima sa povredama.

"Nije bilo jednostavno ovih skoro 14 dana, pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. Na toliko problema pokušali smo da uradimo najviše što možemo. U pripremi je takođe bilo značajno to što smo shvatili da pristup mora biti dobar od starta i da ne smemo da dozvolimo da ulazimo u situacije koje mogu da nas dovedu do određenih problema", rekao je Radonjić posle utakmice.

Crvena zvezda će narednog petka igrati protiv Fenerbahčea u Istanbulu, u meču prvog kola Evrolige.

"Za nas je značajno što smo mogli da računamo na neke minute Voltersa i Lazarevića, koji su se vratili posle pauze i prvi put smo bili u situaciji da možemo da odigramo 'pet na pet'. U tim okolnostima treba biti zadovoljan. Sad se okrećemo sledećim obavezama i nadi da ćemo moći da na još nekog računamo u narednih pet, šest, sedam dana".

Da li je ovo prava "ratnička" ekipa?

"Rekao sam nešto što je značajno za sve te stvari. Kad budemo mogli da uradimo nešto zajednički i kad budemo imali neke zajedničke testove, pobede ili poraze, moći ćemo da pričamo konkretnije. Još je rano za to. Pitali su me i pre desetak dana kakav je moj stav o tome, ali jednostavno nerealno je da pričamo o tome u trenutku kad prolazimo bez pet, šest, sedam igrača kroz trenažni proces i utakmice koje bi trebalo da nam daju sliku šta imamo i šta bi trebalo ili ne bi trebalo da se radi", rekao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve