Nova vest
Košarka

Četvrtak, 23.09.2021.

18:00

Holins: Prva pomisao bila mi je istorija Zvezde

Američki košarkaš Ostin Holins kaže da mu veoma znači podrška koju dobija od navijača Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Holins: Prva pomisao bila mi je istorija Zvezde
KK Crvena zvezda

Njemu su u izboru nove sredine jako pomogli Bili Beron i Kej Si Rivers, koji su nekada nosili crveno-beli dres.

"Moja prva pomisao je bila istorija kluba. Poznajem nekoliko igrača koji su igrali za klub, svi su rekli istu stvar o kulturi ovde, o sjajnom iskustvu koje su imali ovde. Bio sam veoma uzbuđen kada sam dobio taj poziv i ponudu", rekao je Holins za "Sportklub" i dodao:

"Obojica su imali sjajno iskustvo ovde. Obojica su pričali o navijačima. Prošle sezone sam došao ovde sa Zenitom, ali nisam to osetio jer nije bilo navijača u hali. Ako ih bude ove sezone, to će biti moje prvo iskustvo sa navijačima. Od momenta kada sam potpisao, pokazali su mi toliko ljubavi, jako poštujem to. To je nešto čemu se radujem i jedva čekam da se desi."

Ostin je, takođe, oduševljen istorijom srpske košarke.

"Nisam znao mnogo o klubu ili gradu, ali jedina stvar koju sam znao je da je dobra organizacija. Znao sam o istoriji ne samo Crvene zvezde već i o srpskoj košarci generalno. Lepo je iskustvo biti deo toga", istakao je on i rekao da mu je Nikola Jokić omiljeni srpski košarkaš, "koga ne možete da ne volite".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve