Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.09.2021.

09:20

"Opustili smo se u drugom poluvremenu, nismo igrali odbranu"

Košarkaši Partizana poraženi su u polufinalu memorijalnog turnira "Pavlos Janakopulos" od Panatinaikosa posle produžetka.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Starsport

Iako su u prvom poluvremenu imali 19 poena razlike, a na velikom odmoru +17, crno-beli nisu uspeli da sačuvaju tu zalihu do kraja.

Međutim, sudeći prema izjavama posle utakmice, u taboru Partizana ne žale previše zbog poraza.

"Kvalitetna provera, nešto što nas očekuje već na startu ABA lige, u Zadru, gde je već poslovično dobra atmosfera iz godine u godinu. Dobra priprema, svakako. Ne bih da budem koncentrisan na sam rezultat u predsezoni, jer to često ume da zavara i mnogo pobeda bez problema u utakmicama. Tako da je ovo dobra provera i dosta toga što može da se nauči", izjavio je kapiten Rade Zagorac.

Uroš Trifunović je istakao da je u drugom poluvremenu došlo do opuštanja.

"Prvo poluvreme zaista sjajno smo odigrali, pogađali šuteve, dobra odbrana, u drugom smo se opustili, jednostavno. Nismo igrali odbranu na nivou iz prvog. Onio su pogađali šuteve i stigli su nas. To je sport. Popravićemo greške i želimo da se pokažemo u pravom svetlu", izjavio je Trifunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d