Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.08.2021.

12:15

Bogdanović o obećanju "grobarima", Obradoviću, "receptu" za NBA

Bogdan Bogdanović najavio je novo izdanje svog košarkaškog kampa.

Izvor: B92

Autor:B92

Bogdanović o obećanju
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kamp BB će biti održan predstojećeg vikenda na terenima KK Partizan na Kalemegdanu i košarkaškog kluba Dinamik.

Prošle godine kamp su podržali braća Adetokumbo, Sonja Petrović-Vasić, Nikola Vučević, Džedi Osman, a u proteklih četiri godine i Badi Hild, Nikola Jokić, Miloš Teodosić, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Novica Veličković, Vladimir Štimac, Mario Nakić...

"Gledao sam da ovo bude kao ol-star vikend. Takmičarski, nešto za šta radiš, za šta treniraš", rekao je Bogdanović.

Igrač Atlanta Hoksa je "otkrio" šta je potrebno da bi jedan košarkaš stigao do prestižne NBA lige.

"O tome pričamo svake godine i radna etika je ključ. To je glavna tema na kampu i kada imamo sastanak u hotelu... Mladi misle da je lako doći do uspeha i kad pogledaš koliko ljudi želi u roster od 12. To je teško i treba uzeti ozbiljno i kao motivaciju. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe. Nisi sam na terenu, kakva god bila ekipa. Moraš da budeš čist i spreman u glavi"
, istakao je bivši igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Bogdanović je prokomentarisao i neuspešan nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje je on propustio zbog nastupa za Atlanta Hokse u finalu Istoka NBA plej-ofa.

"Teže je bilo gledati kvalifikacije, a na OI smo navijali za druge reprezentativce i drago mi je što su došli do svojih ciljeva karijere. Ostaje žal što nismo otišli, a sledeće su u Parizu 2024, znamo raspored".

Bogdanović je pre nekoliko dana prisustvovao početku priprema KK Partizan, koji od ove sezone opet predvodi Željko Obradović.

"Lepo je doći na trening Partizana, nisam davao izjave, bilo je prijateljski. Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi. Imam još tri godine ugovora. Znam šta sam obećao, videćemo kada. Otišao sam kod Željka da bih došao na taj veći nivo znanja i svega ostalog Verujem u njega. Igrači će se adaptirati"
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve