Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.06.2021.

15:30

Mega produžila saradnju sa jednim od heroja polufinala protiv Partizana

Košarkasas Mege Luka Cerovina produžio je saradnju sa klubom.

Izvor: B92

Autor:B92

Mega produžila saradnju sa jednim od heroja polufinala protiv Partizana
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako je saopšteno na sajtu kluba, Mega nastavlja sa formiranjem tima za sledeću sezonu, a korak u tom smeru je i produžavanje ugovora sa talentovanim bekom koji je u klubu od 2016. godine.

"Hvala Megi na ukazanom poverenju, ne samo sada, već i za sve prethodne godine koje sam u klubu. Imali smo sjajnu sezonu iza nas, a ja ću dati sve od sebe na treninzima i na utakmicama da se i u narednoj zajedno radujemo novim uspesima", izjavio je Cerovina posle potpisivanja ugovora.

Cerovina je rođen 8. aprila 2000. godine u Kragujevcu, visok je 200 centimetara i igra na pozicijama dva i tri. U redove Mege je došao 2016. godine, a u meduvremenu je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

Posle debija za prvi tim u Superligi u sezoni 2017/18, u narednoj sezoni je nastupao na dvojnu licencu za OKK Beograd, a u prethodne dve sezone se ustalio u prvom timu.

Ove sezone u ABA ligi je u proseku beležio 4.8 poena i tri skoka, dok je u Superligi u proseku imao 6.1 poen, uz najbolju utakmicu u majstorici polufinala kada je protiv Partizana postigao 14 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve