Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.06.2021.

21:10

Željko Obradović govorio o dolasku u Partizan

Najtrofejniji evropski košarkaški trenre Želimir Željko Obradović govorio o svom povratku u Partizan.

Izvor: SN

Autor: SN

Željko Obradović govorio o dolasku u Partizan
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Željko Obradović je svoj prvi trenerski posao imao u KK Partizan i sa njima je 1992. godine bio šampion Evrope.

Tada je uz sebe imao legendarnog Aleksandra Nikolića, a u poslednje vreme se intenzivno govori o njegovom povratku u crno-bele.

"Ideja je da se vratim, samo da vidim da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije… Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču", kaže Obradović za N1.

Potom je, upitan za potencijalan povratak u Partizan, dodao:

"Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana", dodao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve