Nova vest
Košarka

Utorak, 11.05.2021.

21:28

"Hvala na gostoprimstvu, nikada nismo doživeli ovakve uvrede"

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić prokomentarisao je poraz svog tima od Crvene zvezde u trećem meču polufinalne serije ABA lige.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport

Takođe, on se ironično zahvalio domaćinu na gostoprimstvu, istakavši da njegova ekipa nikada nije doživela uvrede kao što jeste ove večeri u Beogradu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici", rekao je Dragan Bajić i nastavio:

"Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede", završio je Bajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d