Nova vest
Košarka

Utorak, 04.05.2021.

12:15

Ženska reprezentacija otputovala na Zlatibor

Ženska košarkaška reprezentacija krenula je put Zlatibora, gde će u naredne tri nedelje graditi formu za velika takmičenja koja ih očekuju ovog leta.

Izvor: B92

Autor:B92

Ženska reprezentacija otputovala na Zlatibor
Foto: KSS

U prethodne dve nedelje, mlade košarkašice predvođene nekolicinom iskusnih reprezentativki, vredno su radile u Vizuri.

"Dobro smo trenirale u prethodne dve nedelje u Vizuri. Imale smo svakodnevno po dva treninga i radile smo mnogo na tehnici i na timskoj igri. U ekipi vlada dobra takmičarska atmosfera. Nadam se da će nas zdravlje poslužiti i sigurna sam da ćemo i u nastavku priprema raditi dobro", istakla je Ivana Raca.

Put Zlatibora krenule su: Dajana Butulija, Maja Miljković, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Teodora Turudić, Ivana Raca, Anđela Dugalić, Katarina Zec, Mona Zarić, Milica Popović, Mina Đorđević, Višnja Stefanović, Sofija Olić, Tina Selaković, Maša Janković, Ivana Katanić i Vladana Vujisić, a zbog obaveza prema klubovima kasnije će se u etapama reprezentaciji priključiti i Snežana Bogićević, Sonja Vasić, Nikolina Milić, Jelena Bruks, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Maja Škorić, Ivon Anderson, Ana Dabović, Aleksandra Crvendakić, Saša Čađo i Nevena Jovanović.

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore.

Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnici u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve