Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.04.2021.

17:27

Radonjić na kraju "izleta" u Sloveniji: Loša iskustva u "Štukelju"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna protiv Krke u ABA ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić na kraju
Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezda će gostovati Krki u zaostaloj utakmici 18. kola ABA lige, samo dva dana od pobede nad Cedevita Olimpijom u Ljubljani.

"Moramo pre svega da se dobro pripremimo i onda i igramo meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda je neophodna pobeda kako bi se približila pol poziciji za plej-of.

"Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović naveo je da je Krka pokazala da može dobro da igra protiv svih u regionalnom takmičenju, posebno na svom terenu.

"Nalaze se u borbi za opstanak i svaki meč im je sada jako bitan. Zbog svega moramo da odigramo maksimalno ovu utakmicu boreći se za svaku loptu i uz veliku energiju
", dodao je Simonović.

Utakmica Krka - Zvezda igraće se u utorak od 18.30 u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve