Nova vest
Košarka

Sreda, 14.04.2021.

20:55

Radonjić: Nije ovo baš za analizu – dešava se

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je za njegovu ekipu realno da se bori za drugo mesto u ABA ligi.

Izvor: MT

Autor: MT

Radonjić: Nije ovo baš za analizu – dešava se
Starsport

Klub sa Malog Kalemegdana je savladao Cedevita Olimpiju posle uzbudljive završnice sa 82:81 i tako se izjednačio na vrhu regionalnog šampionata sa ekipom Budućnosti.

Oba tima imaju skor od 20 pobeda i tri poraza.

"Za nas je najvažnije bilo da pobedimo. Bili smo bez pojedinih igrača što zbog povrede, što zbog papirologije. Prvo poluvreme smo napadački izgledali odlično, bilo je propusta u fazi odbrane. U trenucima kada smo trebali da realizujemo neke stvari u nastavku, to nismo uradili i Cedevita Olimpija je to vešto koristila i napravila tu završnicu neizvesnom, gde smo mi na kraju izašli kao pobednici", rekao je Radonjić.

Zvezda i Cedevita Olimpija se već u nedelju ponovo sastaju.

"Nije ovo baš nešto za neku posebnu analizu. U plej-ofu se to dešava, sada je slična situacija. Nadam se da će reakcija igrača, Simonovića pre svega, zbog tih slabosti. Noko se vraća, pokušaćemo da odigramo dobro i da damo naš maksimum. Kao što sam već rekao, za nas je realno da se borimo za drugo mesto i sada smo jako blizu toga", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve