Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.04.2021.

23:15

Lojd: Navijači, mirno spavajte

Crvena zvezda je u dvorani "Aleksandar Nikolić", na oproštaju od Evrolige u Beogradu za ovu sezonu pobedila Makabi sa 76:64.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lojd: Navijači, mirno spavajte
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Džordan Lojd je ponovo bio najbolji u timu, imao je učinak od 21 poena, sedam skokova i četiri asistencije iako ga nije hteo šut za tri (1/7).

Ipak, bilo je to dovoljno da se čvrstom igrom u odbrani dobije Makabi koji je u prethodna dva susreta pobedio ekipe kao što su Žalgiris i Barselona.

"Ovo je pobeda za sve koji su kod kuće gledali meč. Mogu sad mirno da spavaju. Zadovoljan sam zbog naših navijača, odigrali smo veoma dobar susret. Hvala im na podršci ove sezone, bili su uz nas od prvog dana, iako nisu mogli da nas gledaju", rekao je Lojd.

Lendri Noko je posebno dobar bio u skoku, imao ih je ukupno 11 uz deset poena.

"Imali smo dobar osećaj na terenu. Morali smo da odgovorimo adekvatno posle poraza od Armanija. Pokazali smo koliko dobro možemo da odigramo. Bilo je važno držati tu energiju do kraja meča, odigrati ceo meč na visokom nivou", zaključio je Noko.

Crvena zvezda poslednji meč u takmičenju igra 8. aprila, od 20 časova gostuju ekipi Albe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve