Nova vest
Košarka

Utorak, 09.03.2021.

09:42

Radonjić: Očekivano

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, očekivao je težak meč u Splitu.

Izvor: MT

Autor: MT

Radonjić: Očekivano
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli su slavili na gostovanju sa 71:60 u meču 20. kola ABA lige.

"Očekivano težak meč posle perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, sa rasporedom koji je bio izuzetno težak. Imali smo dve nedelje dupli program u Evroligi i sigurno da u takvoj situaciji nije uvek lako igrati", rekao je Radonjić.

Radonjićevi izabranici su naterali rivale na veliki broj grešaka.

"U prvom delu smo odigrali ne baš onako kako smo hteli što se tiče faze napada. Bilo je grešaka u odbrani, problema sa skokom, ali imali smo priliku da kroz bolji napad steknemo i veću prednost. Promašivali smo dosta dobrih šuteva... U nastavku smo nastavili sa odbranom, odigrali smo je sa dobrom energijom u ovoj situaciji, naterali smo Split na 21 izgubljenu loptu, uspeli smo da bolji napad valorizujemo i da dođemo do vrlo važne pobede", dodao je on.

Crveno-beli sledeću utakmicu igraju u četvrtak u Evroligi, od 20.45 protiv Himkija u Beogradu, a u očekuju ih i zaostale utakmice u ABA ligi sa Krkom, Cibonom i Olimpija Cedevitim kojima će takođe biti domaćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve